Top 5 populairste vliegreizen vanaf Düsseldorf

Veel Nederlanders wijken uit naar het Duitse vliegveld in Düsseldorf om hun vakantie te beginnen. Anders dan in Nederland, kent Duitsland lage vliegtaxen, waardoor kosten lager uitvallen dan bij een vlucht vanaf een Nederlands vliegveld. Daarbij opgeteld dat Düsseldorf voor mensen in de grensplaatsen niet veel verder is dan Amsterdam of Eindhoven, maakt Düsseldorf een populair vliegveld. Nog steeds gaan de meeste vluchten vanuit Düsseldorf naar binnenlandse bestemmingen, met München en Berlijn op nummer 1 en 2. Daarna komen de ook voor Nederlanders meer populaire vakantiebestemmingen in beeld. Op nummer 3 staat Palma de Mallorca met bijna één miljoen reizigers per jaar, op 4 volgt Londen en Antalya sluit de rij op nummer 5.

Mallorca is een eiland dat voor elk wat wils biedt. Palma de Mallorca is een prima uitvalbasis voor tripjes naar de rest van het eiland, maar ook Palma zelf heeft veel te bieden. Men kan er winkelen en de kathedraal La Seu, waarvan Gaudí het interieur voor zijn rekening heeft genomen, en het kasteel Bellver bekijken. In het zuiden van het eiland zijn veel kroegen en barretjes te vinden, waar iedereen die van een feestje houdt zich prima kan vermaken. Wanneer het binnenland meer wordt verkend, vindt men een ruig landschap. De noordzijde van het eiland is rustiger en meer geschikt voor gezinnen die een leuke vakantie willen hebben. Hier is het ook erg populair om met het hele gezin een huisje te huren. Voor meer informatie kijk op eurorelais.nl/mallorca.

Londen is de komende tijd met de Olympische spelen in het vooruitzicht een populaire bestemming, maar kan het hele jaar door rekenen op voldoende bezoekers. Voor shopaholics is winkelen een must, en voor de cultuurliefhebbers zijn vele musea te vinden. Daarnaast zijn er de bezienswaardigheden die eigenlijk iedereen de Londen bezoekt gezien moet hebben. Denk aan de Tower Bridge, Picadilly Circus, Buckinham Palace en the London Eye.

Antalya is een populaire badplaats, waar mooie hotels en stranden zorgen voor een ontspannen vakantie. Naast het zonnen kan men ook heerlijk door de oude binnenstad wandelen en langs de lange winkelstraat flaneren, waar de winkels tot laat open zijn. Door regelmatige vluchten naar deze populaire bestemmingen is vliegveld Düsseldorf ook voor Nederlanders een goede uitvalsbasis voor voordelig geprijsde vliegvakanties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *