Kerstmarkt Dusseldorf

Een bezoek aan de kerstmarkt in Düsseldorf is een feestelijk begin van uw kerstdagen. Bij de circa 250 kraampjes kunt u uw hart ophalen aan bijzondere versiering en heerlijke versnaperingen. Het romantische sprookjesland van de kerstmarkt in Düsseldorf is een belevenis voor jong en oud.

  • Weekendjeweg.nl – kerstmarkt

Eten en drinken op de kerstmarkt in Düsseldorf

Als je de kerstmarkt in Düsseldorf bezoekt mag een glas gluhwein niet ontbreken. Er zijn veel kraampjes die heerlijke lekkernijen verkopen met lekkere warme dranken.

Wil je optimaal genieten van een heerlijke kerstmarkt, boek dan een hotel bij hotelspecials.nl. Bezoek de vele oude pleinen zoals Marktplatz, Schadowplatz en de Sternchenmarkt.

Openingstijden kerstmarkt Düsseldorf 2010

De kerstmarkt in Dusseldorf is elke dag geopend van 11.00 tot 20.00 uur, op vrijdag en zaterdag kan je tot 21.00 uur genieten van de kerstmarkt.

Dusseldorf

Hoewel Düsseldorf vooral bekend is om haar gezellige Kerstmarkt, heeft de stad meer te bieden en is een bezoekje aan de hoofdstad van de deelstaat Noordrijn-Westfalen zeker de moeite waard.

Düsseldorf is een van de belangrijkste economische en zaken centra van Duitsland en vooral bekend om haar ruil en modebeurzen. Düsseldorf is in toeristisch opzicht echter ook interessant en een dagje in de stad is zeker aan te raden.

Door haar moderne architectuur komt Düsseldorf op het eerste gezicht vooral over als een deftige en elegante stad. Düsseldorf is echter zeker niet alleen voor de upper-class. Dankzij een dynamische kunst scene, vele musea en een erkende opera komen kunstliefhebbers bijvoorbeeld helemaal aan hun trekken in de stad. Bezoekers mogen ook zeker niet de Altstadt en de Medienhafen missen, wat goede sightseeing locaties zijn, met een prachtig stadhuis en indrukwekkende skyline.

De oude binnenstad van Düsseldorf wordt ook wel ‘die längste Theke der Welt’ genoemd, de langste bar ter wereld. Carnaval wordt hier elk jaar fanatiek gevierd en in een van de vele gezellige bars en café’s moet zeker een typisch Düsseldorfs biertje worden geprobeerd: het smaakvolle Altbier.

Van Centraal Amerika tot en met Azië en van Oceanië tot en met de mooiste plekjes in Europa; vanaf Düsseldorf kunnen vele prachtige bestemmingen worden bereikt voor een onvergetelijke vakantie of reis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *