Düsseldorf Aiport is de 3e luchthaven van Duitsland. Deze luchthaven is slechts een uurtje rijden vanaf Nijmegen.

Zeven keer per dag kun je met de trein dit vliegveld bereiken via NS. Vanaf Düsseldorf zijn ook verre bestemmingen goed bereikbaar.

Ben je van plan om langer in Düsseldorf te blijven? Bekijk dan eens alle hotels in Düsseldorf.

Vliegen vanaf Dusseldorf

  • Worldticketcenter
  • Cheaptickets
  • Vliegticketspecialist.nl
  • Schipholtickets.nl

Parkeren op Düsseldorf Aiport

Voordelig parkeren kan op het parkeerterrein “Langparkeren-spaartarief”. Let daarbij op de speciale aanwijzingen die u de weg wijzen naar de desbetreffende parkeerplaatsen. Wil je parkeren dichtbij de terminal kies dan voor de “Terminal Tariefzone”.

Aankomst en vertrek op Düsseldorf Airport

Aankomst
Vanwege plaatsgebrek kunt u in de aankomsthal niet stilstaan of parkeren. Direct voor Aankomst C is echter de parkeerplaats voor kort parkeren P12 beschikbaar. Van hieruit bereikt u het snelst het aankomst niveau. De geadviseerde maximale parkeerduur is 30 minuten.

Vertrek
Voor kortparkeerders die iemand op het vliegtuig willen zetten, is parkeerplaats P11 dichtbij Vertrek C beschikbaar. De geadviseerde maximale parkeerduur is 30 minuten.

Vliegtickets Dusseldorf Airport

Vanaf vliegveld Dusseldorf Airport vertrekken elke week lijnvluchten naar een groot aantal Europese bestemmingen. Ideaal voor zakenreizigers of voor een leuke en voordelige stedentrip.

Faciliteiten op Düsseldorf Airport

Babywikkelruimte
De babywikkelruimtes zijn beschikbaar in alle vertrekdelen van Düsseldorf Airport, in de centrale aankomsthal en ook in het station.

Gedenkruimte
Rust en bezinning vinden passagiers en bezoekers in alle stilte in de gedenkplaats van Düsseldorf Aiport.

Geldautomaat
De geldautomaten bevinden zich in de alle vertrekzones evenals in de centrale aankomsthal en op het station.

Tandartspraktijk
De tandartspraktijk in de Airport Arkaden is aan te bevelen met zijn kindervriendelijke openingstijden voor passagiers, bezoekers en medewerkers van de luchthaven.

Winkels
Dusseldorf Aiport kent een grote verscheidenheid aan winkels op de luchthaven. Begin uw reis al voor het vertrek en gebruik uw vluchtticket voor de exclusieve toegang tot de attractieve en veelzijdige shopping- en genotwereld. Shoppen op Düsseldorf is absoluut de moeite waard! Of u zich bij een espresso ontspant of een kijkje wilt nemen bij de talrijke Duty-Free-aanbiedingen, op Düsseldorf Airport is het allemaal mogelijk.

Links:

Startpagina over vliegtickets