Vliegtickets zoeken

Vliegtickets zoeken

Heb je dringend een vakantie nodig maar weet je niet waar je naar toe wilt? Er zijn honderden mogelijkheden. Maar niet alle bestemmingen zullen binnen jouw persoonlijke wensen passen. Maak voor jezelf duidelijk welke bestemmingen sowieso niet op jouw lijstje staan. Besluit daarna hoeveel je aan je vakantie wilt uitgeven. Wanneer je dit voor jezelf duidelijk hebt, zou je kunnen bepalen of je met de auto of het vliegtuig naar je bestemming wilt gaan. In het geval dat je met het vliegtuig wil, is het verstandig om het internet te raadplegen bij het zoeken van de juiste vliegtickets. Het is namelijk een zoektocht wanneer je niet weet waar je naar toe wilt en de goedkoopste vliegtickets wilt vinden. Je kunt de bestemming online invoeren en je krijgt een overzicht van alle beschikbare vluchten.

Tickets vergelijken

Om de juiste vliegtickets te bemachtigen, zul je eerst in de verkregen informatie moeten duiken. Waarom is het ene vliegticket goedkoper dan het andere? Dit kan als eerste liggen aan de vliegmaatschappij. Elke vliegmaatschappij hanteert andere prijzen. Kijk daarom goed bij welke maatschappij je een ticket besteld. Ga dan na op welk tijdstip het vliegtuig vertrekt. Vaak zijn de vluchten met de ongunstigste tijden het goedkoopste. Vind je het geen probleem om op een laat tijdstip te vliegen, dan heb je waarschijnlijk een koopje te pakken. Is dit niet het geval dan zul je jouw persoonlijke wensen bij moeten stellen en een duurder vliegticket moeten kopen.

Goedkope vliegtickets

Iedereen wil zo goedkoop mogelijk vanuit Nederland op vakantie gaan. De kosten voor het hotel en de vliegtickets zijn het duurste van de vakantie. Het is dus mooi meegenomen als de vliegtickets voor een aantrekkelijke prijs worden aangeboden. Je kunt dit geld goed gebruiken voor eventuele tripjes die je ter plaatse wil gaan doen.

Tips voor het vinden van een reisorganisatie

Er zijn meerdere dingen waar je rekening mee moet houden wanneer je op het punt staat om een vakantie online te boeken. De reiswereld is de laatste tijd flink veranderd, dat is wel iets waar we het allemaal over eens zijn. In dit artikel vertellen we jou meer over het vinden van een reisorganisatie en waar je precies op moet letten.

Wat wil je precies?

Ten eerste zal je goed moeten nadenken wat je precies wilt, aangezien iedere reisorganisatie zijn eigen specialisatie heeft. Zo zijn er reisorganisaties die zich richten op het verhuren van villa’s, terwijl anderen zich bezig houden met een rondreis door Zuid-Afrika. Helemaal sinds de komst van het internet zijn meer reisorganisaties zich gaan specialiseren. Het voordeel hiervan is dat ze je een onvergetelijke vakantie kunnen bezorgen. Op basis van jouw behoeften kun je een reisorganisatie kiezen die hier goed bij past.

Met welke reisorganisatie in zee gaan?

Omdat er zo ontzettend veel reisorganisaties zijn, is het lastig om een keuze te maken voor een reisorganisatie. Op het internet kun je meerdere reisorganisaties vinden. Maar waar moet je nou precies op letten wanneer je op zoek bent naar een reisorganisatie? Ten eerste zal je moeten kijken hoe betrouwbaar de organisatie is. Dit kun je vaak al vanaf de website zien of je gebruikt google om hier achter de komen. Daarnaast is het altijd goed om met mensen te praten die al een soortgelijke reis via een reisorganisatie geboekt hebben. Zij kunnen jou vaak advies geven. Breng een bezoek aan reisorganisaties Nederland voor het vinden van een reisorganisatie die bij je past.

 

Vakantie in het buitenland of op vakantie naar Zeeland?

Wanneer je op het punt staat om een vakantie te boeken kun je er voor kiezen om in Nederland te blijven of om in het buitenland op vakantie te gaan. Lees verder en wij vertellen jou meer over de voordelen van een vakantie in Zeeland. Lees verder!

Waarom Zeeland zo leuk is

De meeste Nederlands zijn of nog nooit in Zeeland geweest of ze hebben half niet door hoe mooi Zeeland is. Zeeland is over het algemeen minder druk dan de rest van Nederland en dat brengt nogal wat voordelen met zich mee. Ten eerste maak het mogelijk om onbezorgd te genieten. Zeker wanneer je op reis gaat met je kinderen, is Zeeland een perfecte bestemming. De zee is dichtbij, de bossen zijn dichtbij en daarnaast kun je heerlijk genieten van de rust. Ook moet gezegd worden dat de meeste campings, hotels en restaurants rekening houden met families met kinderen.

De voordelen van Zeeland

Daarnaast betaal je voor een vakantie in Zeeland vaak ook een lagere prijs, omdat je geen parkeerkosten voor de auto hoeft te betalen en geen vliegticket hoef te kopen. Een vakantie in het buitenland, helemaal met kinderen, kan behoorlijk duur zijn. In Zeeland betaal je overnachting en eten / drinken. Daarnaast zijn er genoeg gratis activiteiten die je kunt doen, zoals fietsen, wandelen, een bezoek aan het strand en een bezoek brengen aan de vele leuke stadjes die Zeeland rijk is. Het is niet voor niets dat Zeeland steeds populairder wordt als vakantiebestemming onder jonge gezinnen. Wanneer kom jij eens naar Zeeland om het zelf onder ogen te zien? Neem snel een kijkje op weekendje weg Zeeland.

 

Een wintersport vakantie in Scandinavië

Vanaf Düsseldorf vlieg je eenvoudig maar Scandinavië, waar een heerlijke wintersportvakantie op je te wachten staat. In dit artikel willen we jou meer vertellen over een wintersport vakantie in Scandinavië en waarom je het absoluut eens zou moeten overwegen om hiervoor te kiezen. Lees snel verder en wij vertellen jou meer over het boeken van een wintersport vakantie in Zweden, Finland of Noorwegen.

Een wintersportvakantie in Scandinavië is uniek

De meeste mensen hebben half niet door hoe mooi Scandinavië is. Het heeft prachtige gebieden waar je heerlijk kunt snowboarden of kunt skiën. Het voordeel van deze skioorden is dat de seizoenen over het algemeen langer door gaan en dat het minder druk is. In alle Scandinavische landen kun je heerlijk een weekje snowboarden of skiën zonder dat je de hoofdprijs betaalt. Natuurlijk is het iets duurder dan de bekende skigebieden in het oosten van Europa. Maar je krijgt er ook veel voor terug.

Wintersport vakantie Scandinavië online boeken

Het is makkelijk en eenvoudig om een wintersport vakantie naar Finland, Zweden of Noorwegen online te boeken. Via een reisorganisatie kun je eenvoudig jouw ideale skivakantie samenstellen. Dit kun je alleen doen of met behulp van een vakbekwame reisorganisatie die alle gebieden in Scandinavië door en door kennen. Meer weten over een wintersport Scandinavië of een wintersport Zweden.


Via het internet kun je eenvoudig een wintersport vakantie in Scandinavië samenstellen. We raden je aan op tijd te beginnen met het plannen van je trip, aangezien je dan een stukje goedkoper uit bent.

 

Top 5 populairste vliegreizen vanaf Düsseldorf

Veel Nederlanders wijken uit naar het Duitse vliegveld in Düsseldorf om hun vakantie te beginnen. Anders dan in Nederland, kent Duitsland lage vliegtaxen, waardoor kosten lager uitvallen dan bij een vlucht vanaf een Nederlands vliegveld. Daarbij opgeteld dat Düsseldorf voor mensen in de grensplaatsen niet veel verder is dan Amsterdam of Eindhoven, maakt Düsseldorf een populair vliegveld. Nog steeds gaan de meeste vluchten vanuit Düsseldorf naar binnenlandse bestemmingen, met München en Berlijn op nummer 1 en 2. Daarna komen de ook voor Nederlanders meer populaire vakantiebestemmingen in beeld. Op nummer 3 staat Palma de Mallorca met bijna één miljoen reizigers per jaar, op 4 volgt Londen en Antalya sluit de rij op nummer 5.

Mallorca is een eiland dat voor elk wat wils biedt. Palma de Mallorca is een prima uitvalbasis voor tripjes naar de rest van het eiland, maar ook Palma zelf heeft veel te bieden. Men kan er winkelen en de kathedraal La Seu, waarvan Gaudí het interieur voor zijn rekening heeft genomen, en het kasteel Bellver bekijken. In het zuiden van het eiland zijn veel kroegen en barretjes te vinden, waar iedereen die van een feestje houdt zich prima kan vermaken. Wanneer het binnenland meer wordt verkend, vindt men een ruig landschap. De noordzijde van het eiland is rustiger en meer geschikt voor gezinnen die een leuke vakantie willen hebben. Hier is het ook erg populair om met het hele gezin een huisje te huren. Voor meer informatie kijk op eurorelais.nl/mallorca.

Londen is de komende tijd met de Olympische spelen in het vooruitzicht een populaire bestemming, maar kan het hele jaar door rekenen op voldoende bezoekers. Voor shopaholics is winkelen een must, en voor de cultuurliefhebbers zijn vele musea te vinden. Daarnaast zijn er de bezienswaardigheden die eigenlijk iedereen de Londen bezoekt gezien moet hebben. Denk aan de Tower Bridge, Picadilly Circus, Buckinham Palace en the London Eye.

Antalya is een populaire badplaats, waar mooie hotels en stranden zorgen voor een ontspannen vakantie. Naast het zonnen kan men ook heerlijk door de oude binnenstad wandelen en langs de lange winkelstraat flaneren, waar de winkels tot laat open zijn. Door regelmatige vluchten naar deze populaire bestemmingen is vliegveld Düsseldorf ook voor Nederlanders een goede uitvalsbasis voor voordelig geprijsde vliegvakanties.

Kerstmarkt Dusseldorf

Een bezoek aan de kerstmarkt in Düsseldorf is een feestelijk begin van uw kerstdagen. Bij de circa 250 kraampjes kunt u uw hart ophalen aan bijzondere versiering en heerlijke versnaperingen. Het romantische sprookjesland van de kerstmarkt in Düsseldorf is een belevenis voor jong en oud.

  • Weekendjeweg.nl – kerstmarkt

Eten en drinken op de kerstmarkt in Düsseldorf

Als je de kerstmarkt in Düsseldorf bezoekt mag een glas gluhwein niet ontbreken. Er zijn veel kraampjes die heerlijke lekkernijen verkopen met lekkere warme dranken.

Wil je optimaal genieten van een heerlijke kerstmarkt, boek dan een hotel bij hotelspecials.nl. Bezoek de vele oude pleinen zoals Marktplatz, Schadowplatz en de Sternchenmarkt.

Openingstijden kerstmarkt Düsseldorf 2010

De kerstmarkt in Dusseldorf is elke dag geopend van 11.00 tot 20.00 uur, op vrijdag en zaterdag kan je tot 21.00 uur genieten van de kerstmarkt.

Dusseldorf

Hoewel Düsseldorf vooral bekend is om haar gezellige Kerstmarkt, heeft de stad meer te bieden en is een bezoekje aan de hoofdstad van de deelstaat Noordrijn-Westfalen zeker de moeite waard.

Düsseldorf is een van de belangrijkste economische en zaken centra van Duitsland en vooral bekend om haar ruil en modebeurzen. Düsseldorf is in toeristisch opzicht echter ook interessant en een dagje in de stad is zeker aan te raden.

Door haar moderne architectuur komt Düsseldorf op het eerste gezicht vooral over als een deftige en elegante stad. Düsseldorf is echter zeker niet alleen voor de upper-class. Dankzij een dynamische kunst scene, vele musea en een erkende opera komen kunstliefhebbers bijvoorbeeld helemaal aan hun trekken in de stad. Bezoekers mogen ook zeker niet de Altstadt en de Medienhafen missen, wat goede sightseeing locaties zijn, met een prachtig stadhuis en indrukwekkende skyline.

De oude binnenstad van Düsseldorf wordt ook wel ‘die längste Theke der Welt’ genoemd, de langste bar ter wereld. Carnaval wordt hier elk jaar fanatiek gevierd en in een van de vele gezellige bars en café’s moet zeker een typisch Düsseldorfs biertje worden geprobeerd: het smaakvolle Altbier.

Van Centraal Amerika tot en met Azië en van Oceanië tot en met de mooiste plekjes in Europa; vanaf Düsseldorf kunnen vele prachtige bestemmingen worden bereikt voor een onvergetelijke vakantie of reis.

Verzekeringen

Een goede voorbereiding is het halve werk zegt men. En een goede vakantie begint met een goede voorbereiding. Heeft u al een reisverzekering gedacht? We gaan er niet vanuit, maar mocht er tijdens de vakantie iets vervelends gebeuren dan is het belangrijk dat u goed verzekerd bent. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken adviseert bovendien elke vakantieganger om niet onverzekerd op reis te gaan.

Mocht u nog geen reisverzekering hebben, dan kunt u er hier een afsluiten.

Bestemmingen

Ben je op zoek naar een goedkope vlucht vanaf Düsseldorf naar een top bestemming? Kijk dan eens bij twee gerenommeerde aanbieders van vluchten en vliegtickets.

Cheaptickets – Zie alle vluchten vanaf Dusseldorf

Worldticketcenter – Bekijk alle vliegtickets vanaf Dusseldorf

  • Bulgarije
  • Cuba
  • Cyprus
  • Dominicaanse republiek
  • Duitsland
  • Egypte
  • Griekenland
  • Groot-brittannie
  • Italie
  • Kaapverdische eilanden
  • Kenia
  • Malediven
  • Malta
  • Marokko
  • Mexico
  • Oostenrijk
  • Polen
  • Portugal
  • Rusland
  • Spanje
  • Tanzania
  • Thailand
  • Tsjechie
  • Tunesie
  • Turkije
  • Verenigde arabische emiraten
  • Verenigde staten

Europa

Albanië
Andorra
België
Bosnië Herzegovina
Bulgarije
Cyprus
Denemarken
Duitsland
Estland
Finland
Frankrijk
Georgië
Griekenland
Groot-Brittannië
Hongarije
Ierland
IJsland
Italië
Kroatië
Letland
Lichtenstein
Lithouwen
Luxemburg
Macedonië
Malta
Monaco
Montenegro
Nederland
Noorwegen
Oekraïne
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
San Marino
Servië
Slovenië
Slowakije
Spanje
Tsjechië
Turkije
Wit Rusland
Zweden
Zwitserland

Afrika

Algerije
Benin
Botswana
Egypte
Ethiopië
Gambia
Ghana
Kaapverdië
Kameroen
Kenia
Lesotho
Libië
Madagaskar
Malawi
Mali
Marokko
Mauritius
Mozambique
Namibië
Senegal
Seychellen
Soedan
Swaziland
Tanzania
Togo
Tunesië
Uganda
Zambia
Zimbabwe
Zuid-Afrika

Azië

Armenië
Bhutan
Brunei
Cambodja
China
Filipijnen
India
Indonesië
Japan
Kazachstan
Kirgizië
Laos
Malediven
Maleisië
Mongolië
Myanmar
Nepal
Noord-Korea
Oezbekistan
Singapore
Sri Lanka
Taiwan
Thailand
Turkmenistan
Vietnam
Zuid-Korea

Noord-Amerika

Canada Verenigde Staten

Midden-Amerika

Antigua en Barbuda
Bahama’s
Barbados
Belize
Costa Rica
Cuba
Dominica
Dominicaanse Republiek
Grenada
Guatemala
Honduras
Jamaica
Mexico
Nicaragua
Panama
St Kitts en Nevis
St Lucia

Zuid-Amerika

Argentinië
Bolivia
Brazilië
Chili
Colombia
Ecuador
Paraquay
Peru
Suriname
Trinidad en Tobago
Turkse- en Caicoseilanden
Uruguay
Venezuela

Midden-Oosten

Bahrein
Iran
Israël
Jemen
Jordanië
Koeweit
Libanon
Oman
Qatar
Saudi Arabië
Syrië
Ver. Ar. Emiraten

Oceanië

Australië Cook Eilanden Fiji Nieuw-Zeeland

Düsseldorf Airport

Luchthaven Düsseldorf International (Düsseldorf International Airport) is de derde grootste luchthaven van Duitsland en behoort zeker tot de top 100 wereldwijd. De luchthaven ligt 8 km ten noorden van de stad Düsseldorf in de deelstaat Noordrijn-Westfalen.

De luchthaven bedient 150 bestemmingen met meer dan honderd luchtvaartmaatschappijen. Dagelijks landen en vertrekken er 500 vliegtuigen.